CHUMIEY STORY MORY
Edited  by Yura
Basecode : Afiqah Junizan
Owner : Your Name
ABOUT POST BIAS /LINKIES HISTORY FOLLOW
laptop dah pulih :)

Asslammualaikum and anyong .
Ohh my god lama siak xupdate status. Lappy aku buat hal jew, rasa nak baling jew. Hahahahah :D. Oke sekarang ni aku agak busy sedikit, maklum lah baru habis trial. Hmm knp dgn aku nie, makin teruk siak result ak. Serius bnyak tekanan masa to, ssah untuk fokus. mcm xnya. aku kan baru lepas excident, pasto demam andthen TRIAL, ayookk. sebenarnnya banyak story aku nak story nie, sedap tak lagu blog aku to, sedap kan *k perasaan* lagu to maso to AMER nyayikan tok aku, dia bisik kat teliga aku. sweet tak, HAHAHA :D. To sume poyo lah, semenjak excident nie ak malas nak belajar. Knp ntah ? Nak dekat exam nie, pasto semenjak akhir2 nie aku minat memasak. Hilang stress ak bila memasak. Harito aku buat cup cake. Nak tgk tak, kejap,kejap, kejap, oke korang cuba tgk bawah to. HAhahah
CUPCAKE RED UMMI  A.K.A CUPCAKE RED VELVET (KEK BALDU LAH)

Nampak tak kek aku buat to, aku main campak jew resepi. Hahaha. Alhamdulilah jadi. Klah nak salin resepi kek nie nnt lau ada masa kita sambung lagi yew. bhai bhai ;)