CHUMIEY STORY MORY
Edited  by Yura
Basecode : Afiqah Junizan
Owner : Your Name
ABOUT POST BIAS /LINKIES HISTORY FOLLOW
Overpowering pressure

Asslammualaikum and anyong .

hye korang ? sihat x ? sekarang nie lagi nak exam lagi banyak tekanan yg aku dpt weh ? why ? hm biarlah rahsia.. yg ak pelik sekarang nie memang musim pergaduhan antara kawan eak ? ak kena, mem tusyen aku pon kena ? ya Allah berikan lah ketenangan kpd kami. sesungguhnya hambamu ini hamba yg lemah sahaja. one more thing, kita jgn nak salhkn org lain? salhkan diri sndri ag better ? kalau asik nak salhkn org lain smpai bila nak sedar kan ? tipu lah kalau semua org xpenah kutuk antara satu sama lain ? kita kena ingat, kita pon pernah kuttuk org lain juga. hm,knp eak org yg kita kutuk dlu lah yg tlg kita ketika kita jatuh and kesusahan. why ? for infomation becarefull, apabila memilh kawan. tak semua manusia jahat, and tak semua manusia baik kan ? entah aku baru kat alam persekolahan. belum kat universiti kan, belum kat tempat kerja ag kan. klah dah magrib nie, nnt sambung story k.